Nu exista femei urate, ci doar neingrijite!

Este adevarat ca fetele simetrice, cu contur oval, buze pline, nas delicat, gene lungi, pleoapa superioara nici foarte groasa, dar nici inexistenta, sprancene bine conturate, ten impecabil, colorat uniform si pometi inalti, sunt caracteristici fizice cu mult mai apreciate decat altele.

Cu toate acestea exista si exemple, ca reusita in viata nu este intotdeauna direct proportionala cu frumusetea fizica a unei persoane.

Un exemplu este Cristina Ricci, care desi nu corespunde standardelor de frumusete, fiind posesoarea unor asimetrii…interesante, este o femeie de succes care poate fi considerata atragatoare.

Secretele ei: farmecul personal si un machiaj inteligent!

Ca sa-si corecteze fruntea inalta si foarte lata, comparativ cu restul fetei, care se termina cu o barbie lunga si ascutita, pe langa trucul cu bretonul, ea foloseste blush-ul atat pe pometi, cat si pe obraji, in triunghi, isi machiaza ochii intr-o forma cat mai inalta si migdalata, accentuandu-le unghiul extern, da buzelor o forma dreptunghiulara pentru a contrabalansa lipsa de volum din partea de jos a fetei si si-a modificat unghiurile ascutite ale sprancenelor care ii inaspreau figura.

Pentru a va convinge ca aceste trucuri se invata priviti cateva fotografii ale Cristinei Ricci datate:1995, 2000, 2002, 2007.

Vreti sa stiti ce va poate da farmec? Si care sunt diferentele dintre o tipa foarte sexy si una mai putin apetisanta?

Contactati-ma, o lectie de automachiaj este exact ceea ce va trebuie!

Advertisements

2 Comments

Filed under Make-up

2 responses to “Nu exista femei urate, ci doar neingrijite!

  1. laura

    As vrea sa stiu cat m-ar costa un curs de automachiaj si cat timp dureaza in ce conditii si unde daca se poate, si m-ar mai interesa in mod special tipul de machiaj asiatic (indian/arabesc) acela cu negru cu ochi de pisica.
    Multumesc!

  2. intr-adevar o nota de neingrijire poate deruta audienta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s