SERVICII

Te-ai intrebat vreodata cum ti-ai putea scoate la iveala frumusetea interioara pentru a deveni mai increzatoare in infatisarea ta exterioara?

Simplu, avand incredere in mine !Indiferent de fizionomia, de simetria fetei sau de varsta ta, te pot face sa arati minunat, cu ajutorul produselor corespunzatoare, a instrumentelor de calitate si a tehnicilor profesioniste de machiaj.

SECRETUL : Machiajul de beauty, reinventarea ta !

El, inseamna frumusete si tine de textura si culorile produselor alese, de locul in care se aplica si de cantitatea folosita, pentru a sculpta si sublinia trasatuturile tale cele mai frumoase.

SERVICII:

Analiza cromatica si lectie de machiaj

Cost: 450 RON
Durata : 3 ore

Se adreseaza acelora care doresc sa se puna in valoare cu ajutorul culorilor si a machiajului.

Contine:
– evaluare vizuala si identificare cromatica a infatisarii tale ( culoare ochi, par si evaluare pigmentatie piele)
– lectie de machiaj care te invata 2 variante de machiaj: unul de zi, natural si un altul mai complex, pentru ocazii speciale. Te ajuta sa inveti toate etapele unui machiaj si sa alegi culorile care te avantajeaza atat pentru vestimentatie cat si pentru machiaj si bijuterii.

Machiaj de ocazie

Cost: 200 RON
Durata: 1 ora

Se adreseaza acelora care sunt invitate la nunta, participa la un cocktail sau la alt eveniment special.
Consta in efectuarea machiajului conform cromaticii bustului( culoare haine, par, ten, ochi), conform destinatiei machiajului, conform cu starea de sanatate si varsta aparenta a pielii.

Machiaj de nunta

Cost mireasa: 300 RON
Cost mireasa + 1 persoana : 450 RON
Cost mireasa + 2 persoane: 550 RON
Cost proba machiaj : 150 RON

Se adreseaza acelora care se pregatesc pentru ziua nuntii lor. Indiferent de tipul nuntii la care visati, machiajul este cel care va poate schimba radical si care va va da aerul dorit, fie el romantic, clasic, retro sau modern.

Optional puteti beneficia de o sesiune de stil care sa va indice modelele potrivite siluetei si personalitatii voastre, croielile si stilurile ideale de rochii, lungimile de voaluri si nuantele de alb care va avantajeaza. Puteti primi sfaturi legate de culoarea de par, frizura si accesoriile care sa se armonizeze perfect cu tinuta si machiajul.

Cost sesiune de stil: 250 RON

Machiaj fantezie pentru copii/adulti

Cost: 50 – 250 RON

Machiaj fantezie pentru copii/adulti

Cost: 50 – 250 RON

3 responses to “SERVICII

  1. Pingback: Gia Codrescu » Blog Archive » Caleidoscop – recomandare de blog

  2. Radu

    Buna ziua, sunt un adolescent de 16 ani, 1.67 inaltime, 65 kilograme, corp atletic, gene lungi, ochi caprui, sprancene ascutite. Vreau sa ma ajutati cu propunerea unor tinute potrivite pentru mine. Multumesc!

  3. Ioana

    Intrebare: tineti si cursuri mai ample de machiaj profesionist? Daca da, la ce pret si cat dureaza?

Leave a comment