Puterea machiajului

Asa cum bine remarca Jean Louis Barrault, a-ti desena pe fata o alta figura iti schimba personalitatea. Observatia lui nu se referea doar la efectul de sugestie al machiajului de teatru asupra spectatorului, dar si asupra actorului, pe care il ajuta sa “intre” in pielea unui anumit personaj.

Cam acelasi lucru se intampla si in viata zilnica, unde fiecare dintre voi incearca sa-si creeze figura de care are nevoie pentru a-si juca rolul in societate.

Pentru ca aceasta incercare sa devina o reusita, trebuie sa te apropii cat mai mult de idealul propriu de frumusete, fara a uita insa ca frumusetea este data de felul in care te privesti, de increderea in propriile puteri si de personalitatea ta unica. De fapt, cea mai importanta caracteristica a frumusetii adevarate este increderea in fortele proprii.

De aceea indiferent de fizionomie, de simetria fetei sau de varsta, un machiaj care iti accentueaza trasaturile definitorii te poate face sa te simti si sa arati mult mai frumoasa.

Machiajul de beauty inseamna frumusete, iar frumusetea machiajului tine de textura si culorile produselor pe care le alegi, de locul in care le aplici si de cantitatea pe care o folosesti. Esenta si scopul acestui tip de machiaj este intinerirea pielii si sublinierea cu arta a trasaturilor tale cele mai frumoase.

irina inainte 

irina machiaj 

irina dupa 1

Unul din motivele care m-au determinat sa vreau sa fac meseria asta este bucuria pe care o simt atunci cand vad ca rezultatul muncii mele, poate schimba in bine felul in care se simt si arata persoanele pe care le machiez.

3 Comments

Filed under Make-up, My showcase

3 responses to “Puterea machiajului

  1. Gia

    Intr-adevar e magie 🙂

  2. Pingback: Gia Codrescu » Blog Archive » Caleidoscop – recomandare de blog

Leave a comment